Kleur- en stijladvies

Wat je ook doet, doe het met kleur en stijl. Als u daarbij wel een duwtje in de goede richting kunt gebruiken, dan bent u bij Lenie Voortman aan het goede adres voor een persoonlijk kleur- en/of stijladvies. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen, neem dan contact op.

1Dame-Zakelijkkopie (1)Wat zie je er goed uit! Dat is een compliment dat iedereen – man én vrouw – leuk vindt om te krijgen. Maar er goed uit zien levert meer op dan complimentjes. Met een persoonlijk kleur- en stijladvies ontdekt u hoe u zich in alle opzichten het beste kunt presenteren. Dat helpt u om u meer op uw gemak te voelen, ook bij sollicitaties, vergaderingen en presentaties. U pakt op een natuurlijke manier de aandacht en uw boodschap komt beter over. Een persoonlijk kleur- en stijladvies is een investering die zich – zowel privé als zakelijk – dubbel en dwars terugverdient! U houdt gemakkelijker de aandacht vast en uw boodschap komt beter over. Een persoonlijk kleur- en stijladvies – apart of in gecombineerd – is de kortste weg naar een perfecte visuele presentatie.

Kleuradvies

2Man-Zakelijk grijs zwartkopie (1)Met een zorgvuldige kleuranalyse ontdekt u welke kleuren het beste in u naar boven halen. U ontdekt welke kleuren, kleurnuances en kleurencombinaties uw uitstraling versterken, en welke kleuren u beter kunt vermijden.

Na de kleuranalyse, die ongeveer anderhalf uur duurt, bespreekt Lenie Voortman met u het resultaat en krijgt u persoonlijk advies. Om na het advies trefzeker te kunnen winkelen, ontvangt u een compacte kleurenwaaier met daarin de kleuren die helemaal bij u passen.

Stijladvies

2Man-Zakelijk grijs zwartkopie (1)Stijladvies begint met een uitgebreide figuuranalyse. U leert welke kleding goed bij u past en wat u beter níet kunt kiezen. U bepaalt voortaan zelf met welke trends u mee wenst te gaan, aan welke kledingcodes u zich conformeert en of u wilt opvallen of juist ongemakkelijke situaties wilt voorkomen.

Om het stijladvies gemakkelijk te kunnen toepassen, stelt Lenie Voortman met veel zorg een persoonlijk ‘Stijlbewijs’ voor u samen, een strikt persoonlijk boekje dat in iedere binnenzak en handtas past. Het Stijlbewijs geeft concrete en praktische tips voor het kiezen van kleding en accessoires. De figuuranalyse duurt ongeveer een half uur. Enkele dagen later – als uw Stijlbewijs klaar is – komt u terug voor een adviesgesprek van ongeveer een uur.

Investeer in uzelf!

1Dame-Zakelijkkopie (1)Een gecombineerd kleur- en stijladvies is de beste methode om te weten te komen welke kleding en kleuren overeenstemmen met uw individuele kenmerken en persoonlijkheid. U ontdekt waarom die ene kleurencombinatie of dat ene kledingstuk wel waarderende reacties oplevert en andere niet. U voorkomt impulsaankopen die na één keer dragen in de kast verdwijnen.

Kleur- en stijladvies is extra waardevol in de professionele sfeer. Het kan net dat ene zetje geven om vol zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek in te gaan of een podium op te stappen voor een presentatie of toespraak. U krijgt een sterkere uitstraling in uw ‘eigen’ kleuren en kleding die u ‘op het lijf’ geschreven is. Investeren in een kleur- en stijladvies is voor uw carrière een meesterzet.

waaier hxw120