Workshops

 

Lenie Voortman geeft workshops in de technieken en materialen waar zij mee werkt. Helemaal afgestemd op wat u wilt en kunt. Zij leert u graag vilten met wol en zijde, werken met handgeschept papier, vormen met bolijzers en diverse andere technieken. Vraag naar de mogelijkheden via contact.

Oorbel papier transp w470Samen maakt u sieraden en andere modeaccessoires of vrij werk. Het toverwoord daarbij is ‘mixed media’. Dat wil zeggen dat Lenie Voortman niet kieskeurig is in haar materiaalkeuze. Zij werkt met net zo lief met papier en kunststof als met zilver en bladgoud. Die veelzijdigheid wil zij graag overdragen aan haar cursisten.

driebloemenvilt workshopsOp maat

De workshops worden helemaal afgestemd op de persoonlijke wensen, voorkennis en ervaring van de deelnemers. Vooraf overlegt Lenie Voortman met de cursisten over de doelen, inhoud en duur van de workshop. Op die manier hebben de workshops een duidelijke focus, haalbare doelen binnen de gegeven tijd en is de kans op succes maximaal.

Ketting vilt turkoois h150w110Kleine groepen

Lenie Voortman wil dat iedere deelnemer aan het einde van de workshop echt iets geleerd heeft. Zij houdt daarom de groepen graag klein. Daardoor is er voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht en veel ruimte voor het uitwisselen van ideeën. Zo maakt iedereen intensief kennis met de materialen en technieken waar de workshop over gaat.

Broche bladgroen transp 150x150Alles inclusief

De prijs van een workshop varieert al naargelang de te leren technieken en het aantal uren dat u aan de slag gaat. De afgesproken prijs is altijd inclusief alle benodigde materialen en gebruik van gereedschap. Wilt u werken met uw eigen materialen, dan is dat geen enkel probleem.